Rólunk.

Miért minket válasszon?
Szenvedélyünk az etikus munkavégzés, és ügyfélkezelés a tökéletesség igényével.
Fő irányelvünk, a minőség a legjobb üzleti terv.

- Előzmények:
Kertépítő és fenntartó cégünket 1999-ben alakítottuk családi vállalkozásként. Mára sok ezer négyzetméter megépített és fenntartott zöld területet tudhatunk magunk mögött, húszéves tapasztalattal. Gépek, termelőeszközök, anyagellátás területén szerzett élményeink nem voltak mindig pozitívak, ezért egy belső minőségellenőrző rendszert építettünk fel, mellyel a lényeges szempontok figyelembevételével analizáljuk e szegmens résztvevőit.

- Célkitűzéseink:
Mivel egyrészről, mi is folyamatos kapcsolatban vagyunk a kertépítő-zöldterületfenntartó szolgáltatói piaccal, munkatársainkkal és alvállalkozóinkkal meggyőződéssel tudjuk ajánlani ezeket az eszközöket, anyagokat, felszereléseket, melyeket bevált, megbízható gyártók termékeiként használunk és forgalmazunk.

- Felhasználóbarát áruválaszték, melyet folyamatosan fejlesztünk, tesztelünk. Mi minden terméket kipróbálunk, csak azt vesszük fel palettánkba, ami valóban bevált és kiválóan teljesít.
- Gépeink, eszközeink megtekinthetők, kipróbálhatók előzetes egyeztetés alapján telephelyünkön (ez nem webáruház), a személyes tapasztalat jobb egy videónál.
- Versenyképes árak, garanciával, kockázatmentes vásárlás.
- Minőség. Cégünk a JANSEN német gyártmányú termékek hivatalos magyarországi képviselete, szerviz szolgáltatással. Célunk a jó és hosszútávú kapcsolat fenntartása a hazai és külföldi gyártókkal.
- Valós segítségnyújtás, a munkatárs vagy cégvezető válláról levesszük az eszköz és anyagbeszerzés nehézségeit, hogy legyen ideje a saját feladataira koncentrálni.
- Maximális partnerré válás, képzések szervezése új kertészeti termékek bevezetésénél. Az Ön sikere a miénk is.
- Személyes kapcsolat, visszajelzések, vélemények összegzése, ez közösség teremtő erő.
- Hírlevelek továbbítása újdonságokról, új lehetőségekről, technológiákról és egyéb praktikákról.


Jansen Gépek Magyarországi Képviselete
Kert Max Kertészeti Áruház Kft.
2092 Budakeszi Törökvész u. 14.
Nyitva: hétfőtől péntekig: 8-16 ig.
Bejelentkezés látogatás előtt, ajánlott.
Telefon: +36 30/846-4675
e-mail: info@kertmax.hu


Üdvözlettel: a Kert Max Kft. csapata.