Vásárlási feltételek. Rendelés és vásárlás menete.

Vásárlási feltételek. Rendelés és vásárlás menete letölthető, nyomtatható (LINK).


Vásárlási feltételek:

1; Felhasználó a kertmax-gepek.hu weboldalon történő vásárlásával kijelenti, hogy jelen
ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.

2; Felhasználó a vásárlás és regisztráció során köteles a saját, valós adatait megadni.
A vásárlás és regisztráció során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. Szolgáltató kizárja felelősségét, amennyiben Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

3; A Szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémákért, hibákért semminemű felelősség nem terheli. A meghatározott terméket cikkszámmal megjelölve, kérjük írásban megrendelni az info@kertmax.hu e-mail címen.

 

Rendelés és vásárlás menete:

1; Felhasználó regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást.

2; A kiválasztott terméket (termékeket) névvel, cikkszámmal, a termékek darabszámát megjelölve, számlázási adatok feltüntetésével, kérjük írásban megrendelési szándékát jelezni a info@kertmax.hu e-mail címen. Megjegyzést is küldhet a megrendelésével, vagy
e-mailben jelezheti felénk egyéb, rendeléssel kapcsolatos kívánságát.

3; Felhasználó a megrendelés elküldését követően e-mail-ben visszaigazolást kap.
A visszaigazoló e-mail melléklete egy megrendelést megerősítő nyomtatvány „Megrendelő lap Kert Max gépekhez”, melyet kitöltve kérünk részünkre megküldeni.
Szolgáltató az e-mailben értesíti a Felhasználót a megrendelés részleteiről és várható teljesítéséről. Felhasználó a megrendelés megerősítésével tudomásul veszi, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.

4; Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Szolgáltatóhoz, illetve az Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

5; Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található elektronikus Díjbekérőn feltüntetett bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A befizetés után előleg számlát állítunk ki, amely pénzügyi teljesítést nem igényel.
 Az összeg a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) meghatározott módon történő átvételére. A Szolgáltató tudomásul veszi, hogy teljesítési kötelezettsége keletkezik.

6; Személyes átvételkor, átadjuk a végszámlát, amely pénzügyi teljesítést nem igényel, szállítólevelet, a termékhez, a jótállási jegyet, a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot a Szolgáltató előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a terméket nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el!


Kérdések vagy problémák esetén szívesen segítünk.

Jansen Gépek Magyarországi Képviselete.
Kert Max Kertészeti Áruház Kft.
2092 Budakeszi Törökvész u. 14.
Nyitva: hétfőtől péntekig: 8-16 ig.
Bejelentkezés látogatás előtt, ajánlott.
Telefon: +36 30/846-4675
e-mail: info@kertmax.hu

 

Üdvözlettel: a kertmax-gepek.hu csapata